Jenerasyon Ajans

Yeni Nesil Reklam Ajansı olarak, dijital çağın teknoloji ve trendlerine hızla adapte olarak, Marka ve Marka olma yolunda ilerleyen işletmelerin tüketiciye ulaşma ve buluşma konusunda etkili fikirler sunuyor.   

Ekibimiz, özetinizi hayata geçirme konusunda başarılı,

Siz değerli müşterilerimizi dinleyerek ve isteklerinizin gerçekleşmesi için hedeflerinizin ve hayallerinizin özetinizi en kısa sürede hayata geçirme konusunda oldukça başarılı.

Hakkımızda

Ekibimiz, Özetinizi hayata geçirme konusunda başarılı. Hedeflerinizi dinliyor ve onların gerçekleşmesi için sizinle birlikte çalışıyoruz.
Jenerasyon Yeni Nesil Reklam ve Medya Ajansı olarak
10 yıldan fazla bir süredir reklam sektöründe irili ufaklı projeler üzerinde çalışıyoruz.

Geleneksel reklam araçlarının yanı sıra, yeni nesil reklam araçlarıyla ve sosyal medya yönetimlerimizle Markaları ve Marka olma yolunda çaba gösteren  firmalara, hedeflerine daha çabuk ulaştırma ve satış çabalarını arttırmalarında Jenerasyon “Yeni Nesil Reklam Ajansı” olarak etkili çalışmalar yapmaktadır. 

Neler Yapıyoruz

Özel Haber Röpörtaj ve TV Programları

Firmaların misyon ve vizyonunu, ürünlerini veya vermiş oldukları hizmetleri anlatan tanıtım Filmleri veya Özel Haber Röportajları Jenerasyon Ajans bünyesindeki internet haber portalları ” TV ve Gazetelerde” KOBİ lerin seslerini daha iyi duyurabilmeleri, ürünlerini ve hizmetlerini daha iyi tanıtabilmeleri adına haber portallarımız olan www.habercitv.net  www.nethaberturk.com   www.haberactual.com  TV ve Gazetelerimizde manşet haber ekonomi ve iş dünyası sayfalarında yayınlamakta olup,  youtube videolarında firma isminiz aratıldığında en üst sıralarda yer almalarına olanak tanıyoruz.

 

Televizyon haber ve röportajları TV yapımcıları tarafından farklı formatlarda hazırlanmaktadır.
Kurumdan kuruma farklılık göstermekle beraber sürekli gelişen ve değişen bir çalışmadır.
Farklılık, kurumun yayın ilkelerine, bütçesine, bulunduğu bölgeye göre değişiklikler gösterir.

 

Aynı zamanda Sektörel, Sosyal – Kültürel bazda ve/yeva  Toplum Sağlığıyla ilgili  halkı bilinçlendirici özel TV program çekimleri de yapmaktayız.

 

 

Ürün Katalog çekimleri ve Sosyal Medya Reklam Yönetimi

kapsayacakYeni Nesil Dijital Reklam Ajansı olarak Jenerasyon Ajans, bünyesinde ürün katalog çekimleri, sosyal medya reklam çekimleri, Firma ve Ürün tanıtım film çekimleri yapmaktayız. Birlikte çalıştığımız portföyümüzde, deneyimli ve profesyonel bir çok model ve fotomodel bulunmaktadır.

Aynı zamanda hizmet verdiğimiz tüm firmaların, reklam film çekimleri, sosyal medya fotoğraf video ve katalog çekimleri gibi firmaya özgü çekimlerin sosyal medya yönetimlerini dekapsayacak çalışmaların, doğru hedef kitleye ulaşması sağlanmaktadır.. 

Hayallerinizi Ertelemeyin

İnsanlar her zaman bir şekilde hayallerini ertelerler, bizler ise o hayallerinizi gerçekleştirme alanında en deneyimli firmalardanız.

Siz hayal edin biz gerçekleştirelim…..

Ekibimiz

Murat Atakan / Director

Tacettin Açıkgöz / Görüntü ve Sanat Yönetmeni

Dilara Dumlu / Reklam Müdürü

Asım Demircan / Web / Grafik Tasarım

Pin It on Pinterest

Shares
Share This